Såklart man väljer spotlight från Osram

maj 17, 2020 Av admin

Jag har tidigare arbetat för Osram som ni redan vet. Som tidigare anställd på ett av ljusmarknadens mest framgångsrika företag ligger min ribba för vad som faktiskt är bra och värdig belysning kanske något ovan medlet.

Min väninna har blivit med ny bostad och bestämde sig snabbt för att enkom använda sig av infällda spotlights. Hon var trött på golv- och taklampor som tog plats och samlade damm och ville ha en så minimalistisk design som möjligt. Av naturliga skäl frågade hon mig om hjälp med just detta och jag skred till verket med siktet inställt på min förre arbetsgivare.

Jag valde oavkortat spotlights från Osram. Inte bara på grund av att jag kan de produkterna absolut bäst, utan även för att jag verkligen tycker att varumärket ligger i framkant när det kommer till utförande, priser och design. Även vid mitt egna hus så använder jag strålkastare som drivs med Osram lysdioder och inte en enda har fallerat på över fyra år snart.

Jag satte ihop ett kombinationspaket av breda och riktade spots, samtliga dimbara för min vän själv skulle kunna välja styrka.

LED-spots är fördelaktiga av flera anledningar, inte minst på grund av sin låga energiförbrukning. Deras strömsnåla verkningssätt syns inte bara på elräkningen utan även från ett klimatsmart perspektiv. Det jag tycker mest om med Osrams spotlights är att färgtemperaturen är i relation till dess användningsområde. Detta gör att du slipper “lysrörsljus”, vars höga ljusstyrka för tankarna till sjukhusbelysning.

Jag tipsade min kompis om denna webbplats för att läsa på mer om just spotlights och vad man bör tänk på vid installation av dessa ljuskällor.